ניהול מחסנים

מנהלי מחסנים, הצעד הבא שלכם להצלחה בניהול המחסן הוא באמצעות מערכות מתקדמות וחכמות לניהול מחסנים. המערכות המתקדמות שלנו מתכללות בין משימות רבות בארגון. חלק מהפעילויות המסונכרנות במערכת הניהול שלנו הן – ניהול החשבונות, דיווחים ומועדי תשלומים, קופה, ספקים, לקוחות, מלאי המחסן, ספירת מלאי, העברות, שינוע, הפצה, אספקה ועוד. אהבתם? שתפו את המאמר עם חברים. רוצים לקבל מאתנו עוד טיפים מועילים, עצות שוות והדרכה מעשית לניהול מחסנים ביעילות? הקליקו עכשיו על 'צור קשר'. אם אתם רוצים לשלוט בצרכים הדינמיים של המחסן, של שרשרת האספקה, לנהל את כל המערך ביעילות ובמהירות, וכל זאת במינימום השקעה כספית מצדכם דברו אתנו. המערכת של Made4net נבחרה על ידי אנשי מחקר כאחת המערכות הטובות ביותר בעולם לניהול שרשרת האספקה. המערכת שלנו מאפשרת להקטין את עלויות כוח האדם, מונעת חוסרים במלאי, מייעלת את ביצועי שרשרת האספקה ומצמצמת את ההיתכנות לעודפים במלאי. לניהול מחסנים יעיל התקשרו אלינו!

ניהול מחסנים
ניהול מחסנים

מה ההחזר על השקעה שלכם?

מחשבון ה ROI של made4net יעזור לכם להעריך את העלייה המשוערכת בתפוקה, צמצום ההסתברות לטעויות והחיסכון בהוצאות הדרכה הצפויות העקבות שימוש המערכת ניהול רצפת מחסן של Made4Net

בעניין ליקוט סחורה קיימים כמה מיתוסים שחייבים לנפץ. חברות גדולות שעוסקות בשיווק למגוון מטרות מגייסות עובדים רבים לליקוט הסחורה בלי לדעת שניתן לצמצם בכוח העבודה במחסן באמצעות תוכנות מתאימות שמאפשרות חיסכון במשך זמני הליקוט ובכוח האדם. מיתוס נוסף מתבטא בכך שמנהלי המחסן בטוחים שהטמעה של מערכות טכנולוגיות לליקוט סחורה היא משימה מורכבת שמתאימה רק למפעל שיש בו עובדים בעלי הבנה בסיסית בתוכנות מחשב למיניהם. האמת היא שמפעלים רבים שמעסיקים עובדים מתחומי ה'לואוו-טק' הטמיעו בהצלחה תוכנות מתקדמות לליקוט סחורה. לסיכומו של דבר, יותר ויותר בעלי מפעלים מרגישים בהוצאות הכבדות של ליקוט הסחורה ואינם יודעים שישנם הרבה פתרונות לכך. וכמו שראיתם, כדי לצמצם בעלויות ליקוט הסחורה, חשוב להאמין ביכולת של החברה ושל העובדים להטמיע מערכות מתקדמות במערכת ליקוט הסחורה של החברה. עכשיו הבמה היא שלכם. מה תוכלו להוסיף מניסיונכם? האם יש מיתוס נוסף שלדעתכם יש צורך לנפץ?

ליקוט סחורה הוא עבודה שיכולה להיות מורכבת, למרות שאיננה נשמעת ככזאת. הגורמים המשפיעים על גלי ליקוט סחורה הם שטח המחסן, מספר המוצרים בחברה, המק"טים, המידות של הפריטים, המשקל שלהם ועוד. יותר ויותר בעלי מפעלים מרגישים בהוצאות הכבדות של ליקוט הסחורה ואינם יודעים שישנם הרבה פתרונות לכך. נשמע לכם מוכר? האם גם אתם מרגישים שליקוט הסחורה גורר עלויות מכבידות? בשורות הבאות נשבור כמה מיתוסים של בעלי מפעלים בנוגע לגלי ליקוט סחורה. אתם מוזמנים לקרוא. המיתוס הראשון שאנו ננפץ הוא שעלויות הליקוט הם גזירת הגורל ואין מה לעשות בשביל זה, כי הרי הליקוט מורכב מעובדים שצריכים להתנייד בין מדפי המחסן וללקט את הסחורה, כלומר שהדבר חייב להיעשות באמצעות עובדים ושהמרחקים בין המוצרים הוא בלתי ניתן לשינוי. האמת היא שניתן לקצר את משך הזמן של גלי ליקוט סחורה ובכך להספיק יותר ליקוטים ביום ויותר אספקה ללקוחות. מוזמנים לדבר אתנו ולשמוע כיצד.

רוצים לקבל עוד פרטים?

השאירו פרטים בטופס הבא ונחזור אליכם בהקדם האפשרי

דילוג לתוכן